jpvuorela

Objektiivisia journalisteja

Erään puolueen kannattajilla on tapana syyttää kovin monia journalisteja viileyden ja objektiivisuuden puutteesta, kenties jopa puolueensa hajoamisen perusteettomasta ennustamisesta.

Tänään iltapäivällä Twitterissä kaksi arvostettua toimittajaa suhtautui asioihin viileydellä, jonka luulisi kelpaavan Olli Immosellekin.

Janne Zareff twiittasi:

"Vaikka mm. Soini ja Halla-aho ovat asian vuosia kiistäneet, näyttää siltä, että Perussuomalaisissa on soinilainen ja halla-aholainen siipi."

Kalle Kinnunen kommentoi:

"Älä liioittele."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Mutta miten käy lentokoneelle, jonka siivet lähtevät omille teilleen?

https://yle.fi/uutiset/3-9666763

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Hyvä kysymys. Nyt, kun lautakuntapaikat on juuri jaettu ympäri maata, Ville Jalovaara esitti myös hyvän kysymyksen: ovatko Uuden vaihtoehdon kansanedustajat edelleen perussuomalaisten valtuutettuja vai ei?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Eivät kai voi olla, kun ilmeisesti tulee kenkää puolueesta. Halla-aho sanoi että he tulkitsevat eron eduskuntaryhmästä de facto eroksi puolueesta. Ja lisäsi vielä että säännöt sallivat puolueelle vain yhden eduskuntaryhmän.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen
Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Piia Pasanen twiittaa: "Uutisrintamalla näyttäis tulevan ihan peruspäivä."

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Eilen Sipilän ja Orpon tiedotustilaisuudessa klo 17 jopa pääministeri käytti englanniksi puhuessaan Perussuomalaisista väärää englanninkielistä nimeä. Uutisissa oli eilen myös Stubbin twiitti, jossa käytettiin väärää nimeä puolueesta.

Puhutaan äärijostakin, tai sitten radikaalijostakin. "Ääri" kielteinen sana, "radikaali" huomattavasti myönteisempi. Eli uutisissa puhutaan äärikansallismielisistä, mutta radikaalivihreistä. Puolueellista.

Kaikkialla Suomen "valtavirtatiedotustusvälineissä" puhutaan "maahanmuuttovastaisista", kun puhutaan heistä, jotka ITSE sanovat, että eivät ole kuin haitallista maahanmuuttoa vastaan. Onko puolueellista? Kaikki maahanmuutto laitetaan yhteen, aivan järjetöntä, tahallista typeryyttä.

(Vastasin nyt tähän, vaikka otin politiikakseni, että minun ei ole järkevää käyttää aikaa sinulle vastaamiseen. Syynä mm. tietämättömyytesi paljastava väite siitä, että Kiinalle on aivan sama, onko se kehitysmaa vai ei YK-järjestelmässä ja ilmastoneuvotteluissa. Tietämättömyys sinällään on OK, mutta ei kannata ottaa vakavaan keskusteluun vahvasti osaa ilman edes perustavanlaatuista tietopohjaa)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Politiikkasi on persumaisen johdonmukaista. Missään tapauksessa en halua viedä kallista aikaasi enempää.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Eikös tuo mennyt vähän asian ohi. Mutta kiinnostavaa. Mitä nimeä pääministeri käytti? Nythän niitä tarvitaan uusia nimivaihtoehtoja.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

J-P Vuorela ,

Onnea karuselliin pääsystä !

Heti kun pystyy esittämään painavaa asiaa, se näköjään palkitaan.

Toimituksen poiminnat