jpvuorela

Pieni visakysymys: Kuka tätä vaatii?

Tunnettu suomalainen esitti muutama viikko sitten näkemyksenään tämän:

"Suomen Sisun ja Vastarintaliikkeen on perustettava aseelliset taistelujärjestöt, jotka lähettävät vapaaehtoisia Syyrian tueksi ISIS-terrorismin vastaiseen taisteluun."

Kuka on kyseessä? Veikkauksia?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Desantti halunnee värvätä uutta Terijoen hallituksen armeijaa?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) ?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Etunimessä on tiettyä yhtäläisyyttä. Voi myös olla, että molemmat hiljaa mielessään ajattelevat hyökkäyksen olevan paras puolustus, mutta tämä toinen on valitettavan äänekäskin.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

NO jos ne tosiaan katsovat puolustavansa valkoista miestä islamia vastaan, niin vaatimushan on täysin kohtuullinen, kestääkö kantti? Kyllä Venäjä aseistaa ja kuljettaa...

Käyttäjän MarkkuSavikivi kuva
Markku Savikivi

Dosenttipa tietenkin.

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/09/isis-iskee...

Dosentti ei ymmärrä enää tuon taivaallista siitä, mitä politiikassa tapahtuu. Dosenttihan arvelee itse olevansa antifasisti, kuitenkin hän peesailee Putinin suosikkifilosofin, natsahtavan Aleksandr Duginin sotilaallisia tavoitteita.

Dosentti vaati hiljan PS -puolueen kieltämistä Pariisin rauhansopimuksen perusteella.

Dosentti ei ymmärrä tai ei ole ymmärtävinään, ettei Suomen Sisulla ja Pohjoismaisella Vastarintaliikkeellä ei voi olla mitään yhteistoimintaa.

Vastarintaliike on "valkoisen rodun" liike eli aatteelista sukua RKP:n freudentalisteille. Freudentalistithan luokittelivat suomalaiset "alempaan keltaiseen rotuun" kuuluviksi. Jos Pohjoismainen Vastarintaliike saisi perustettua yhteispohjoismaisen rotuvaltion, niin se olisi viikinkivaltio, jossa suomalaisilla olisi vieläkin tukalammat olot kuin nyt freudentalistien kyykyttäessä.

Suomen Sisun ideologiaan kuuluu puolustaa kansallisia kulttuureita kautta maailman kaikelta kulttuuri-imperialismilta. Suomen Sisun mukaan kaikki kulttuurit tarvitsevat ympärilleen rajat suojakseen. Tätähän Suomessa toteuttaa ruotsalaisuuttaan säilyttävä Ahvenanmaa, joka pitäisikin myydä Ruotsille.

Taxellin segregaatiossa eli lasten ja nuorison eristämisessä suomenkielisistä mennään suojelussa liian pitkälle niin, että se haittaa samaistumista suomalaisuuteen. Siksi Taxellin lammastarhasta lähteekin laumaa Ruotsiin, jossa ei eurottaminenkaan uhkaa.

Toimituksen poiminnat